Dankort + VISA/Dankort VISA Electron eDankort Mastercard VISA JCB American Express Maestro

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra www.kajser.dk.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og kajser.dk.


Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra www.kajser.dk.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.


Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra kajser.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret.

Alle bestillinger sendes med PostNord, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og kajser.dk.

Ordrer bliver sendt ud efter 1-3 hverdage. Levering vil normalt ske næste dag for Quickbreve og pakker. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Er forsendelsen ikke modtaget inden for 3 arbejdsdage, bedes du venligst kontakte dit lokale posthus, da forsendelsen givetvis ligger der - posten glemmer til tider at lægge en afhentningsseddel.
Forsendelsen er ikke en pakke, men et såkaldt "Maxibrev" uden et Pakkenummer med mindre du har bestilt forsendelse som pakke.

I øvrigt kan Post Danmark's kundeservice kontaktes på tlf.: 7070 7030 - de hjælper gerne med tvivlsspørgsmål i forbindelse med udleveringsproceduren.

Er dette ikke tilfældet, bedes du venligst kontakte kajser.dk

Kajser.dk sender til følgende lande: Danmark, Finland, Grønland, Norge & Sverige.
 

Quickbrev:

  • Post Danmarks vejledende leveringstid - 1-2 hverdage.
  • Koster minimum 29,00 kr.
  • Den hurtigst mulige forsendelsesmetode.

 

 

Postpakke uden omdeling:

 

  • Post Danmarks vejledende leveringstid - 1-2 hverdage 
  • Koster 35kr -  dog max 31,5kg.
  • Skal hentes på udleveringssted.

 

 

Postpakke med omdeling:

 

  • Post Danmarks vejledende leveringstid - 1-2 hverdage 
  • Koster 50kr - dog max 31,5kg.
  • Bringes direkte til din dør.
Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt på www.kajser.dk overgår til køber, når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Husk at gemme originalemballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.


Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra kajser.dk, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til kajser.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, kajser.dk har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for kajser.dk.

BEMÆRK - DER YDES IKKE GARANTI PÅ STEN - PAILETTER ETC. MEN ANBEFALER AT DU SKÅNER DEM FOR VAND, CREMER, PARFUME OG EVT. GIVER DEM EN GANG KLAR NEGLELAK.


Fortrydelsesret
Kajser.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal kajser.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

BEMÆRK - AF HYGIEJNISKE ÅRSAGER TAGER VI IKKE ØRERINGE, MAKE-UP OG LIGNENDE RETUR MED MINDRE DU HAR BEDT OM EN PLOMBERING AF VAREN.

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website.

Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: kundeservice@kajser.dk


Pris og betaling
På kajser.dk har du mulighed for at betale med Dankort, Visa/Dankort, VISA Electron, eDankort, samt internationale kreditkort MasterCard, VISA, JCB, American Express, Maestro.
Du har også mulighed for at bankoverføre.
Alle priser på kajser - på web-adressen http://www.kajser.dk/ er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
Betaling finder sted ud fra Post Danmarks gældende takster.
 
 
Kajser’s  on-line betingelser for brug af  Kajser’s  hjemmeside
 
Disse on-line betingelser for brug af Kajsers hjemmeside gælder specifikt for Kajser.
Disse retningslinier og betingelser omfatter www.kajser.dk samt undersider til disse.

ANSVARSFRASKRIVELSE
Garantier og ansvarsfraskrivelse: Information og dokumenter på denne hjemmeside er, som de er og forefindes, uden nogen form for garanti. Kajser forsøger at sikre, at hjemmesiden indeholder korrekte og opdaterede informationer, men der tages forbehold for fejl og mangler. Du anvender denne hjemmeside på egen risiko. Kajser, vore leverandører og andre parter, der er involveret i udvikling og udbredelse af indholdet af denne hjemmeside, kan i intet tilfælde drages til ansvar for skader og tab, der måtte opstå som følge af brug af hjemmesiden, herunder for tab af indtægter, driftstab, eller tab af data, driftsforstyrrelser eller lignende tab.
Links til tredjemands hjemmesider: Kajsers hjemmeside kan indeholde links til tredjemands hjemmesider. Kajser er ikke ansvarlig for indholdet af en hjemmeside, der linkes til, eller et link på den pågældende hjemmeside. Kajser bringer udelukkende disse links for at gøre det lettere for brugerne, og dette sker uden at Kajser fører kontrol eller har godkendt den hjemmeside, der linkes til.

BRUGSRET
Personlig brug af kajsers internet-dokumenter: Kajser autoriserer dig hermed til at se, kopiere, downloade og printe Kajsers dokumenter, som er tilgængelige på denne hjemmeside, på følgende betingelser:
Dokumenter må alene anvendes til personlige, ikke-kommercielle og informative formål. Dokumenter må ikke ændres.
Indholdet på Kajsers hjemmeside, såsom, varemærker, logoer, tekst, billeder, grafik, design, lydfiler og software, tilhører enten Kajser eller Kajsers samarbejdspartnere og er beskyttet af varemærkeloven, ophavsretsloven samt anden lovgivning.
Det er ikke tilladt at reproducere, kopiere eller redistribuere Kajsers hjemmeside, design eller layout, individuelle dele af hjemmesidens design, tekst, billeder eller Kajsers logoer mv. uden skriftlig tilladelse fra Kajser.

KOMMERCIEL ANVENDELSE AF MATERIALER OG SCREEN SHOTS MV. FRA KAJSERS HJEMMESIDE:
Reproduktion, kopiering eller redistribution af materiale eller designelementer på Kajsers hjemmeside til kommerciel anvendelse er strengt forbudt uden skriftlig tilladelse fra Kajser. Tilladelse gives kun, hvis visse kriterier er opfyldt. Indhentning af tilladelse sker via email til kundeservice@kajser.dk med angivelse af ordet "Tilladelse" i titelfeltet og følgende informationer i teksten:
      Det af Kajsers indhold, du ønsker at gøre brug af
      Hvor og hvordan materialet skal anvendes (f.eks. bogomslag, annonce eller brochure)
      Hvor og hvordan kopier skal distribueres og til hvem
      Hvor mange kopier, der skal produceres og distribueres
      Hvor publicering skal ske
      Andet materiale, som skal anvendes sammen med indhold fra Kajsers hjemmeside
      Dit navn, titel, virksomhed, adresse, email-adresse og telefonnummer
Vi tager stilling til din forespørgsel så hurtigt som muligt. Kajser forbeholder sig ret til at nægte at give tilladelse til kopiering, distribution, broadcasting eller publicering af materiale, der er beskyttet af ophavsret eller anden lovgivning.